onsdag 27. februar 2013

Pasta og lettstekte grønnsaker


Tomatsaus:
  • 2 gulrøtter i små biter
  • 1 løk, hakket
  • 3 fedd hvitløk, hakket
-Ha litt vann i en kjele, og tilsett ovennevnte. La surre noen minutter, til det blir mørt.

Tilsett:
  • 2 ss grønnsaksbuljongpulver
  • 3 kartonger hakkede tomater
  • Gurkemeie
  • Pepper
  • Basilikum
  • Oregano
  • 1/2 ts Steviosa naturlig søtning (kan droppes)
  • 1 ss soltørket tomat
  • 3 økologiske oliven (ta ut stenene)
Mos med stavmikser. 
La småkoke ca 10 minutter :-)

Har man dårlig tid, så er JIPPI-tomatsaus fra Meny et sunt alternativ. ;-)


Grønnsaker:
  • Brokkoli
  • Gulrot
  • Rødløk
  • Kål
  • Paprika
  • Squash
Krydder:
  • Havsalt
  • Grovmalt pepper
  • Raspet hvitløk
  • Karri
  • Oregano
Jeg koker glutenfri pasta (jeg bruker helst pasta laget av brun ris) i vann iblandet olivenolje, tørket basilikum, hvitløksfedd og litt løk. (Som jeg har lært av min skjønne svigerinne fra Mexico.)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar