torsdag 25. april 2013

Pizza uten kjøtt, ost, melk og gluten

Superfornøyd med dagens middag, en deilig pizza med sprøstekt sopp og blomkål(!).

Tomatsaus:

  • 2 kartonger hakkede tomater
  • 1 ss tomatpurè
  •  2 ss soltørket tomat
  • 3 oliven
  •  salt, pepper
  •  oregano
  • gurkemeie
  • 3 fedd hvitløk                       

-Kokes i 5-10 minutter og stavmikses.

Topping:
  • løk
  • oliven
  • grønn paprika
  • mais
  • sprøstekt sopp og blomkål. (Stekt i melkefritt smør, og krydret med salt, pepper, hvitløkspulver.)
  • sesamfrø
  • tomatskiver
  • kebabdressing(inneholder eggeplomme, så erstattes med fullvegansk om ønskelig)
Smør tomatsaus over glutenfrie pizzabunner fra Fria, og topp i vei! :-)

10 min på 225 grader.

(Begge fra Meny)

1 kommentar: