fredag 5. april 2013

Mandler

Mandler er en utmerket kilde til vitamin E, en kraftig antioksidant. De er også rike på B-vitaminer, fiber og essensielle mono-og flerumettede fettsyrer som er ansvarlig for å senke kolesterolet. Ny forskning har også vist at en servering av mandler per dag kan hjelpe med vekttap. Bare en håndfull av disse små godbitene kan også redusere risikoen for hjertesykdom og diabetes.


EN HALV KOPP MANDLER INNEHOLDER; 

21 + gram protein

12 gram fiber

275 mg kalsium 

750 mg kalium -
som reduserer blodtrykket

3,5 mg sink

275 mg av vitamin E -
en potent antioksidant som bidrar til å hindre tette blodårer.

magnesium som reduserer blodtrykket
og bistår med inntak av kalsium.

Den tynne brune belegget er rikt på antioksidanter - og reduserer risikoen for hjertesykdom.





Les mer HER og HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar