onsdag 10. april 2013

Eplekake uten melk, egg, gluten og sukker


  • 3 dl havregrynsmel (stavmikset havregryn)
  • 2 dl vann
  • 0.5 dl smaksnøytral matolje
  • 2 ts flytende honning (kan sløyfes)
  • 3 ts kanel
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts vaniljepulver fra ekte vanilje
  • Litt havsalt
  • 1 ts Bjørkesøt (kan byttes ut med 1 banan, eller annen foretrukket søtning)
  • 3 epler
  • Knuste mandler
Bland det tørre i en bolle, og bruk stavmikseren, slik at det blir en melete masse. Bland så i vann, most banan honning og olje. Ha i form.
Kutt opp eplene, og fordel over deigen. Trykk de godt ned. Hakk opp mandlene og strø over. Hel gjerne litt honning over også. (Og hvorfor ikke rosiner? ;-))
35 min 180 grader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar