mandag 20. mai 2013

"If you can't beat them, eat them!" Salat med skvallerkål, og nøttedressing

Skvallerkål har noen flotte helsemessige fordeler: Den kan brukes mot revmatiske sykdommer, og den styrker nyrer og blære. Den aktiverer vår metabolisme, bidrar til å rense systemet, og gir oss klorofyll og vitamin C. Ikke dårlig for et såkalt "ugress"? :-)
Spis de når de er små og ferske.

Salat:

  • hjertesalat
  • skvallerkål fra hagen
  • sjalottløk
  • brokkoli i små biter
  • blomkål i små biter
  • sukkererter
  • spiss paprika
  • stangselleri
  • tomat
  • mais
  • lettristet gresskarfrø og sesamfrø
Dressing:
  • cashewnøtter, liten neve
  • peanøtter, liten neve
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 ss olivenolje
  • havsalt
  • pepper
  • malt spisskummen
  • gurkemeie
  • liten dærsj glutenfri soyasaus
  • vann
-stavmikses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar