torsdag 2. mai 2013

Lasagne med spinat, soltørket tomat og champignon.




Dette trenger du:

  • Glutenfrie lasagneplater
  • Hakkede tomater - 2 kartonger
  • Fersk spinat 1/2 stor pose
  • Soltørket tomat på glass 2 ss
  • Fersk champignon 400 gr
  • iMat havrefløte
  • Løk 1 stk
  • Hvitløk 2-3
  • Oregano 1 ts
  • Gurkemeie 1 ts
  • Salt etter smak
  • Pepper etter smak
  • Basilikum 1 ts
  • Glutenfri soyasaus en dærsj
  • Stevia 1/2 ts (eller litt sukker)
Ha de hakkede tomatene i en kjele, og tilsett hvitløk, løk, gurkemeie, pepper, havsalt, oregano, basilikum, soltørket tomat og litt stevia.
La koke noen minutter.
Stek spinat og champignon i en stekepanne. Krydre med havsalt, pepper og hvitløkspulver.
Tilsett havrefløten, litt hvitløk og en god dærsj glutenfri soyasaus.

Legg så lagvis tomatsaus, fløteblanding og lasagneplater.
Stek ca 30 min på 200 grader.
Servèr med salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar