Tomatsaus:
- 2 gulrøtter i små biter
- 1 løk, hakket
- 3 fedd hvitløk, hakket
-Ha litt vann i en kjele, og tilsett ovennevnte. La surre noen minutter, til det blir mørt.
Tilsett:
- 2 ss grønnsaksbuljongpulver
- 3 kartonger hakkede tomater
- Gurkemeie
- Pepper
- Basilikum
- Oregano
- 1/2 ts Steviosa naturlig søtning (kan droppes)
- 1 ss soltørket tomat
- 3 økologiske oliven (ta ut stenene)
Mos med stavmikser.
La småkoke ca 10 minutter :-)
Har man dårlig tid, så er JIPPI-tomatsaus fra Meny et sunt alternativ. ;-)
Grønnsaker:
- Brokkoli
- Gulrot
- Rødløk
- Kål
- Paprika
- Squash
Krydder:
- Havsalt
- Grovmalt pepper
- Raspet hvitløk
- Karri
- Oregano
Jeg koker glutenfri pasta (jeg bruker helst pasta laget av brun ris) i vann iblandet olivenolje, tørket basilikum, hvitløksfedd og litt løk. (Som jeg har lært av min skjønne svigerinne fra Mexico.)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar